En vecka kvar

Har nu en vecka kvar av mitt lov, skönt att det ändå är så pass lång tid kvar, med tanke på vad mycket det känns som man hunnit med :). På juldagen var jag ut på Hotellet i Hammarstrand efter en liten mysig förferst med Einar, Jonas, Hanna och Ronny. Det var riktigt roligt att få träffa folk hemifrån, som man aldrig träffar annars med tanke på att man bor i Umeå åtminstone till 2013. Har de sista dagarna kommit fram till att jag nog kommer söka till magisterexamen i Miljö och hälsoskydd sen i slutet på min kandidatexamen. Men om jag hoppar på den får jag ju såklart se då. Man vet ju inte alls hur saker ser ut då. Man tänker ju annorlunda när man inte har någon annan att ta hänsyn till för tillfället, och det kommer nog också ändras tills dess ;).
Har fått bada Juni idag också, hon har en tendens att springa ivägen för Zero när han ska pinka, så hon var nerkissad efter att de varit ute. Men nu luktar hon gott igen, fluffig och fin!

Idag är sista dagen på 2011 och hur kvällen urartar sig har jag bestämt att endast tiden får utvisa. Jag har ärvt min otroliga beslutsångest av min ömma moder ;), som jag för den delen håller på att ändra profilbild åt så här i smyg. Hon har bett om bilden men vet inte att jag fixar den absolut just nu.

Här är det 17 minus idag och solen har varit framme så gott som hela tiden, mysigt!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Gott Nytt År!Här i Stockholm är det nollgradigt, och ingen snö så långt ögat ser.

2011-12-31 @ 23:36:28
URL: http://hundisthlm.blogg.se/
Postat av: Annsen

Glöm inte att tänka på dig själv då...

2012-01-01 @ 10:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0