Och hon är nöjd!

Ja jag köpte ett par nya snäckor igår, alltså sånna man lyssnar på musik i ;). Och de är så BRA! Klart ljud!
AKG, köpta på TV profilen i Strömsund :)
Jag var tvungen att panik köpa några då jag inte kan vara utan lurar på bussen. Glömde ju mina andra i Umeå, de är ju inne på sista versen. Har ett par Zalman lurar men de funderar jag på att sälja då jag trivs bättre med snäckor då de inte släpper ut lika mycket ljud till omgivningen. Höll på att bli tokig på bussen då jag hamnade brevid en kvinna som inte kunde hålla munnen stäng när hon åt, och hon åt hela tiden, jag tror hon åt upp 3-4 bananer på raken samt runt 3 bullar på raken efter en timme. Sen somnade hon med munnen öppen och började snarka... Samt att det var en kille bakom som spelade hårdrock i lurarna så halva bussen kunda digga med. Jag tycker inte att det ör dö jobbigt men jag lyssnar hellre på radion än alla ljud runtom mig.  DÄRFÖR kan jag inte vara utan musik eller radio...

Som de på bilden fast mina är ljusblå och vita :)

Sen fick jag även besök av syster yster med yster systerdotter igår! Uppskattat :D Tiden sprang iväg!


Torsdag

http://op.se/ragunda/1.2785490-bestred-faktura-fick-skit-over-bilen


Vilka människor det finns, helt otroligt! Undrar vem det är... Antagligen ingen jag vet vem det är men jag vill veta ändå xD.

Onsdag

I morgon åker jag hem till Ström, vi fick flytta föreläsningen vi skulle ha på fredag tills i morgon istället :). Najs!
I kväll kl 19:00 SHARP ska jag och Elin testa Aerobic dance för första gången. Det såg så jädra roligt ut när vi stod och kollade på när det var en annan grupp som hade pass. Men just nu sitter jag och mixar plugg med blogg och väntar på att mina kycklingklubbor ska bli klar, har faktiskt levt ganska billigt de senaste 2 veckorna, nästan bara på sånt jag redan hade i frysen! Ska bli mums!

Jag kände av en släng plugg panik idag på föreläsningen, många som yrade runt och var så orolig över tentan (som för den delen inte är för än om flera veckor). Jag känner mig oroväckande lugn?!? Men har börjat ta tag i det lite mer nu ändå än innan. Jag vill känna att jag är bra förberedd för ovanlighetens skull ;).

Tårtan hos Elin Var ap god! Det gjorde du bra Elin! *klapp på axeln*

Fotografering

Idag var jag och blev fotograferad tills jag ska blogga om min utbildning, har jag berättat det? Nej de har jag inte! Jag ska få blogga om min utbildning i 2½ månad :). Ska berätta om vad vi får göra på dagarna och så med början på måndag! Så jag kommer lägga ut adressen dit sen :).

Tyvärr så klarade jag inte mikrobiologitentan, men känner mig inte överraskad då jag knappt hade tränat. Var 2 poäng ifrån, får skylla mig själv :). Går fortfarande på lyckoruset jag fick när jag såg att jag klarat sista omtentan. jag tror aldrig mer att jag kommer bli så glad av att ha klarat en tenta som jag blev då! Med tanke på att det är 15 st som fortfarande har kvar omtentan på den! Fy fan för att kugga 2 ggr :(.

Ikväll ska jag åka till Elin som fyller 21 idag! Vi ska ha kalas! :D Så om kanske en halvtimme ska jag brja göra mig iordning för att bege mig dit. Zero ska pälsas på samt att jag bara ska platta luggen. Den står ju rakt ut varje gång jag duschat!.. eller ja.. jag badar mest här i umeå, tar vara på att vi har badkar :D. Det var väldigt skönt med ett bad idag då jag börjat få träningsvärk efter passen igår, samt att jag och Elin körde badminton i en timme idag. Jag ska bli fit!

Kort dag

Ja idag hade vi bara föreläsning mellan 8:30 till strax efter 10, en riktig kortis till dag det. Fast plugget ska ju fortsätta när man kommer hem såklart, och  det ska det nu, ska ta min bok och läsa, och skriva upp alla ord jag tror jag kommer behöva komma ihåg till senare. Sen kl 5 ska jag träna med bruttorna. Först afro power dance, sen core. Ska bli kul, då jag aldrig varit på core innan :).

Ja som sagt nu har jag inte tid med er längre! See ya!

Tok söt dukning på Mias lustgård i Umeå! V...

mms_img44446 (MMS)

Tok söt dukning på Mias lustgård i Umeå! Vill ha!


Jävla klantarsle!

Så har man sabbat sin Ö knapp på datorn då! OK om det varit ett separat tangentbord men nu är det ju inte det, Tur att det är en knapp jag inte använder så mycket. Men jag är i fulla drag och letar efter en ny, det kan väl inte ska vara en omöjlig uppgift då det ändå inte är en så gammal dator. Det tror jag inte heller, har mailat 2 ställen angående en ny knapp, tror jag ska ringa också! Tror jag gör det på en gång :).

Skolkar i morgon och åker hem till Strömsund idag!

Och förresten, min träningsvärk från afron dök upp, bara lite senare! Det känns duktigt i armarna (?!?)

Äntlisch!

Efter månader, ja kanske rent utav ett år av inaktivitet har jag haft mitt första pass i afro power dance. Naaajs! Och jobbigt som FAN när man inte tränat på ett tag. Men det konstiga är att jag inte har någon träningsvärk idag... än...


Känsliga tittare varnas!

Vi dissekerade råttor idag!
Jag tycker sånt är ganska intressant, man är lite äcklad från början men det går fort över. Det är ju spännande sånt här! Saken var bara att vi fick en ganska "bastant" råtta.... Den måste varit med i något djurförsök där man gött upp den med flit. För ungefär hälften av innehållet i buken bestod av fett! Skrämmande att se när man inser att människor ser likadana ut när de väger för mycket.
Våran handledare sa att han trodde den var dräktig då den var så tjock, så jag och Lovisa högg som gäddor på den. Notera våran besvikelse när jag var tvungen att sitta och rensa bort bukfett i en evighet för att vi skulle kunna plocka ut organen ;). Det slutade i en markant färgändring i Lovisas ansikte. Men det gick över och sen levde vi lyckliga i alla våra dagar!


Årets första semla

Ja nu har årets första semla intagits! Det blev hos Emilie på Sandbacka :). Den var jättegod! tack Emilie! Jag tror jag ska göra semlor när jag kommer hem till Ström! Måste ju inviga köksön!

Mer än att bjuda på semlor så retade E gallfeber på min hund ;)
Lovisa tänker: Ge fan i min semla! Jag bits!

Vill ha vill ha vill ha vill ha vill havill ha vill ha vill ha

Hedemorahöns!

 
Jag visste när jag började fundera på höns att jag ville ha en ras som tål kylan lite bättre än de flesta. Så dök det upp en annons på blocket där det fanns hedemora kycklingar till salu, kollade upp rasen och de är ju perfa! Ulliga bollar som är hur fina som helst! Så vem vet om det blir ett gäng nästa gång hon har kycklingar klara. Kanske synd att de är kläckta i maskin men man kan ju inte begära hur mycket som helst ;).

Bilderna är lånade från Björkgläntans Hedemorahöns


VAD är oddsen?!?!

Budade på en fin halsduk jag hittade på tradera och när jag fick vinnarmailet insåg jag ganska snabbat att det är min klasskompis Emilies halsduk! Haha! Vad är oddsen för det? Jag visste inte ens om det när jag budade!BurlesqueBra film, rekomenderas!


Köksön

Här kommer hela händelseförloppet från när vi började montera prylarna tills nu i söndags.Här började vi montera stommarna så fort vi kom hem :D


Jonas och jag bygger en underdel :)


Ok Jonas stod för det mesta skruvandet, jag höll mest i måttbandet och kameran ;)


nu så var den klar!


Lådan pysslade vi ihop fort som tusan


Lite fel blev det då och då med vin i bilden. Så här vacker var spisen efter ett tag.. xD


Snickarn kom och kapade skivan som var toklång, samt hjälpte oss fixa de här hyllorna han pysslar med på kortet.


Så här kommer det väl se ut ungefär när den är klar, men ännu olackad på detta kort. Skivan som blev över frånnär vi kapade den gjorde T (snickaren) Ett skärbräde av :D. Cult design mupp som jag är var jag tvungen att ställa fram lite av mina cult saker xD


Här är skivan lackad, det ska på ett till lager men det gav Jonas mig äran att fixa när jag kommer hem nästa gång, han tror jag att jag är bättre på sånt, jaja ;).
Frågan är vad vi ska göra med delen som blev skärbräde, om det ska vara ett skärbräde borde vi väl inte lacka den, men får se sen om det blir konstigt att ha den liggandes där när den är olackad. Det ser man nog bäst när man lägger upp allt :)
Den bortre änden är vedskåp.


Anledningen till att skivan är längre åt höger är för att vi ska ha 2 barstolar där under :)

Så det som alltså är kvar är:
- Åtminstone ett lager lack till.
- någon slags dekoration på sidorna så inte skarvarna syns
- Stolarna
- Täcka för de små hålen i hyllan som man ska sätta pluttar i om man vill ha hyllor.
- Sätt på lister på sockeln


Ledig dag!

Nu har jag gjort tenta och tänket inte plugga mer för idag :).
Nu ska jag bara göra saker som har fått vänta! Bland annat lägga ut kort på min och Jonas ö som vi gjort fina framsteg på :). Det kommer under dagen!

Tenta i morgon

Så var det dags för ännu en tentis då. Efter den ska jag bara ta en slappar dag! Göra vad jag vill och inte titta emot något fysiologipapper!

Jag har lite saker jag måste göra i morgon så jag måste nog skriva en kom ihåg lista..
- Ringa Telia och kolla om jag kan få räkningen en gång i månaden istället för en gång i kvartalet.
- Höra av mig till HSB och kolla vad som gäller vid uppsägning av rummet
- Lägga upp bilderna från kameran till datorn, sortera dem samt lägga ut bilder på bloggen ;)
- Lägga ut lite strunt på tradera
- Städa mitt krypin.

Får väl gå in hit och kika om jag tror jag glömt något :)

Begär inte mer än 1 p!

Fick resultatet idag om hur det gick på ontentan som jag hade för 2 veckor sen... tror det var 2 veckor.. Jaja! Det var bara jag och en till av 14 som fick godkänt! Jag är superglad! Det gjorde min dag, för tentan var verkligen INTE lätt. Har medlidande för dem som är kvar :/. Jag och Erica är eran 2 manna (kvinna) hejjarklack!
Jag fick 1 p över godkänt gräns, det är allt som krävs! Begär inte mer med tanke på hur svår den var.

Så nu är det pepp inför tentan på onsdag i Mikrobiologi! I morgon blir det plugg dag hos Lovisa, mixat med annat tok också såklart. Kan ju inte bara plugga heller!
Sen brukar jag ALLTID efter tenta ta den kvällen helt ledig utan att ens titta åt mina föreläsningsanteckningar! Synd att jag redan är så fattig annars hade jag övervägt en snabb runda på stan och rotat lite i alla REA vimmel. Fast jag har ju Zero med mig nu så jag får åka hem till honom och ta en gratis långpromenad istället :).

Nu dyker jag åter ner i Mikrobiologins underbara värld!

MMmmhmmmm

Jonas pratar i telefon med någon lååångt ner i södra Sverige som han antagligen ska åka och jaga vildsvin hos näste helg, impulsbeslut så in i....! Måste ju vara spännande. Den här karl hade haft en annona ute på internet, han har väl något häng som jag fattat det. Men som han hade fått tagit bort med snabba ryck efter hot!...?!?! Någon aktivist som protesterat högljutt. Ja det kanske inte är så jättemycket sport att skjuta ett vildsvin i ett häng, men ska man prata djurplågeri tycker jag det finns andra djur man borde vända sin uppmärksamhet mot, än ett svin som fått leva sina dagar ute. Tex vanliga mjölkkor! Det där är ju olika från fjös till fjös men det finns ju dem som man nästan inte ens förstår hur de kan vara godkända över huvud taget...

Torsdag

Sitter och skriver lite på instuderingsfrågorna vi ska gå igenom till nästa vecka. Går hyfsat faktiskt. Skulle behöva läsa mera i boken också. Är så skönt att vara hemma! Man kanske får lite mindre plugg gjort, men det är värt de i så fall ;). Fast jag har varit ganska effektiv de senaste dagarna faktiskt. I morgon kommer jag ju knappt ha tid att göra något så man får ta tag i det nu då. I morgon drar jag till Syster och Co i Böle. Måste ju hälsa på My nu när det var 3 veckor sen senast :).

Snöar gör det, synd att det inte kunde få vara lika fint väder som igår :).

Home!

Så var jag hemma i Ström då, och trött är jag! Så jag tror jag lägger mig ner här och nu och somnar!.... Eller?..
Nääää,,, sitter och tittar på grannfejden nu, det är ju nästan så man skäms av att bara titta på det, hur människor beter sig xD.

I morgon blir det till att kliva upp så tidigt man orkar och trycka ner näsan i Mikrobiologi boken och plugga på om fakultativa anaerober och diverse!

God natt!

RSS 2.0