Begär inte mer än 1 p!

Fick resultatet idag om hur det gick på ontentan som jag hade för 2 veckor sen... tror det var 2 veckor.. Jaja! Det var bara jag och en till av 14 som fick godkänt! Jag är superglad! Det gjorde min dag, för tentan var verkligen INTE lätt. Har medlidande för dem som är kvar :/. Jag och Erica är eran 2 manna (kvinna) hejjarklack!
Jag fick 1 p över godkänt gräns, det är allt som krävs! Begär inte mer med tanke på hur svår den var.

Så nu är det pepp inför tentan på onsdag i Mikrobiologi! I morgon blir det plugg dag hos Lovisa, mixat med annat tok också såklart. Kan ju inte bara plugga heller!
Sen brukar jag ALLTID efter tenta ta den kvällen helt ledig utan att ens titta åt mina föreläsningsanteckningar! Synd att jag redan är så fattig annars hade jag övervägt en snabb runda på stan och rotat lite i alla REA vimmel. Fast jag har ju Zero med mig nu så jag får åka hem till honom och ta en gratis långpromenad istället :).

Nu dyker jag åter ner i Mikrobiologins underbara värld!

Kommentarer
Postat av: Din vän från gullgård

Jag tycker du gör det bra jag som pluggar! Jag hade aldrig orkat. kämpa vidare.. Kom gärna och hälsa på oss något.. kram

2011-02-07 @ 18:43:59
Postat av: Lizette - Humorblogg -

Wow, jag får ta och gratulera till tentan! :) Jättebra jobbat =) Okej, bor dina föräldrar kvar här i Strömsund eller har du lägenhet här?

2011-02-07 @ 19:01:52
URL: http://lizette.blogg.se/
Postat av: Lizette - Humorblogg -

Sv: Nej jag har inte smakat dom heller men det är nog bara värdelösa halstabletter, typ som läkerol. Jag tror jag hostat i nio veckor nu, gick ditt bara över eller? Håller på att bli galen! Jaha, vad trevligt =)

2011-02-07 @ 22:04:39
URL: http://lizette.blogg.se/
Postat av: Annsen

Grattis igen! Nu har tapeterna kommit... :-) Can't wait!

2011-02-08 @ 22:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0