Fotografering

Idag var jag och blev fotograferad tills jag ska blogga om min utbildning, har jag berättat det? Nej de har jag inte! Jag ska få blogga om min utbildning i 2½ månad :). Ska berätta om vad vi får göra på dagarna och så med början på måndag! Så jag kommer lägga ut adressen dit sen :).

Tyvärr så klarade jag inte mikrobiologitentan, men känner mig inte överraskad då jag knappt hade tränat. Var 2 poäng ifrån, får skylla mig själv :). Går fortfarande på lyckoruset jag fick när jag såg att jag klarat sista omtentan. jag tror aldrig mer att jag kommer bli så glad av att ha klarat en tenta som jag blev då! Med tanke på att det är 15 st som fortfarande har kvar omtentan på den! Fy fan för att kugga 2 ggr :(.

Ikväll ska jag åka till Elin som fyller 21 idag! Vi ska ha kalas! :D Så om kanske en halvtimme ska jag brja göra mig iordning för att bege mig dit. Zero ska pälsas på samt att jag bara ska platta luggen. Den står ju rakt ut varje gång jag duschat!.. eller ja.. jag badar mest här i umeå, tar vara på att vi har badkar :D. Det var väldigt skönt med ett bad idag då jag börjat få träningsvärk efter passen igår, samt att jag och Elin körde badminton i en timme idag. Jag ska bli fit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0