2010

Fick idén från syster att göra en liten årskrönika, mest i kort!
Som inneboende på Storgatan 58 hos Eva Bredin, tid jag aldrig kommer glömma, väldigt händelserik och roligare än man kan tro.
Började på "pojkbesök" på storgatan 58 ;)
Var fortfarande en regelbunden besökare hos A&A Där jag bodde ett tag innan, som OCKSÅ var väldigt roligt, men det hörde inte till 2010 ;). Har hittat på oräkneligt mycket bus med syster yster på Storgatan 14 där hon bodde då.
Bytte adress! Till Bergevägen 39. Där jag bor nu med min Jonas <3, vilket var på vintern men hade ingen passande bild ;)
Blev en rutinerad pimplare då man hamnat i en av Sveriges pimpel/fisketokigaste familjer :D. Här är svärgubben Roger på tävling,
Jag fick jobb på OK i Strömsund över sommaren, kunde inte jobba längre än så pga detta besked! Fick många roliga besked 2010. Ett till var att jag skulle bli moster!
Började på Umeå Universitet, Miljö och hälsoskyddsprogrammet, och träffade en heeeel hop med nya människor som skulle bli min klass!
Syster yster med man flyttade till Böle utanför Hammerdal, där hann de bara andas ut innan.....
... de helt plötsligt blev mamma och pappa! Samt att jag blev moster <3
Det här nya året firade jag och Jonas också med Erica och Patrik. Men den här gången var vi här i Strömsund. Det här kortet är från i fjol när vi väntade in nyåret i Ljungdalen :)

Gott nytt år önskar Elin & Jonas!Kommentarer
Postat av: erika

Härliga bilder Elin!

Längtar inte alls till Umeå men det ska bli kul att få träffa klassen igen, hoppas att du också har ett härligt jullov :)

2011-01-02 @ 14:45:39
Postat av: Annsen

Fint år! Mycket att glädjas åt :-)

2011-01-04 @ 15:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0