GrillningJag och Jonas var på grill middag igår hos syster och Co. Det bjöds på väldigt god mat och gott sällskap. Sov över gjorde vi också, så även JAG kunde ta mig något glas vin som alltid annars får äran att vara chaufför xD.


Händelsernas centrumBlivande höns/ankhus :), Detta har hänt på 2 dygn, knappt!

Skrämmer matte <3Lill pluttan skrämde livet ur matte igår efter att hon sprungit in i något och slagit sitt lilla huvud. Började hulka, men spydde aldrig, blev helt stel och började skaka, jag trodde hon hade kramp eller liknande. Blev livrädd och ringde veterinären. Troligen bara bieffekter av smällen hon fick (tror hon sprang in i ett stolsben eller liknande). Det gick över efter hon fått sova en stund men var till vetten idag i alla fall då de ändå skulle vaccineras idag. Ingen fara på taket som det verkar, men lillan skrämde liiiiivet ur matte... Hon springer ju in i saker titt som tätt men den hör gången tog det hårt då hon pep till också.

AnkisarAnkisarna växer så det knakar! Det dröjer inte så länge för än de har sin rätta fjäderdräkt helt och hållet, just nu är det lite 50/50

Öser nerDet är mysigt när det regnar! Det känns som att det här regnet kan vara väl behövligt. Bara det blir lite mer sol i morgon så jag får lite på mig innan jag börjar jobba en vecka igen. För nästa helg blir det Fäviken!

Måndag

Måndag morgon, jag har precis plockat ur diskmaskinen och städat bort från diskbänken. Känn inte som jag gör mycket annat än att städa och att måla, vilket jag ska gå ut och göra efter jag skrivit klart det här, måla alltså. Det är altanräcket som fortfarande inte är klart, det är sånt jäddra piller. Har köpt rundpenslar som jag hoppas ska göra saken lite enklare när det gäller att komma åt på piller ställena.

Viktor åkte precis efter sin vistelse här i helgen. Får se när han kommer åter.

Sen sist av allt, så har vi blivit erbjudna ett gäng Hedemorahöns! Så nu blir det väl eventuellt till att lägga på en rem med att få till hönshuset så vi kan hämta dem, för vi kan hämta dem så fort som möjligt när allt är klart. Kul!


AntagenDå var man anmäld till höst terminens kurser då, ska bli intressant, men nu har jag vant mig vid att vara hemma så det kommer väl kännas lika tungt den här gången också att flytta iväg för 2 terminer.


Idag har vi i alla fall varit på åselemarknaden. Fint väder och trevligt umgänge. Det var funderingar på att bo ute i jaktbarackerna och fiska från ikväll tills i morgon, men platserna blev ockupperade, spelar ingen roll det men ska det bara bli bråk och sura miner för att man inte kan komma överens så får det vara, vi har en myskväll hemma. har precis intagit chili hamburgare av högsta klass, och nu är det hemmakväll som gäller, jag har varit krasslig sen i morse och känner mig inte alls på topp. Med största sannolikhet får vi (jag, Viktor och Jonas) besök av en fjärde part inom kort.

Juni i JuliHar varit ute och koppeltränat madame en stund, stundvis gick det bra, stundvis lät det som att kniven satt i henne, men man är ju inte stora tjejen förän man kan gå fint i koppel, så vi jobbar vidare på det :). Just nu är det en trött liten Juni som ligger hos mig och reflekterar över den enligt henne fruktansvärda behandling hon blivit utsatt för... stackarn ;)


Trött

Har lovat bort mig som chaufför inatt åt 3 glada, som antagligen ringer mig närmare kl 2 då de vill hem och sussa. Jonas lyssnar på Metallica från the big four, jag är aptrött, sov så dåligt inatt. Men i morgon sover jag precis hur jäkla länge jag vill, så det så ;).. eller ja... huvudsaken att jag inte sover till längre än 15:15 för då börjar jag jobba igen.

Önskemål angående bilder på ankor har framförts, i morgon kommer bilder på både ankor och hundar, samt kanske en 11 veckors vikt på lill gumman.


Söndag

Så var det söndag kväll, det känns ju inte som så då jag jobbat alla dagar förutom en sen i måndags, och dessutom ska fortsätta med det tills nästa tisdag :D, man tappar uppfattningen om vilken veckodag det är, men det gör det bara enklare att jobba när man ska jobba en längre period i sträck :D. I morgon TROR jag att det är ett 9-16 pass som väntar, kanske borde kolla upp det ;).

Jag känner mig ganska trött fast jag sov relativt länge idag, det blev sen middag nu så det är nog paltkomat som kommer få natta mig nu, jag funderade på att kika på en film bara för att tjura lite men jag tror jag låter bli. Är väl onödigt när man ska kliva upp tidigt ;). Men är samtidigt lite less på att lägga mig innan 10 bara för att "vissa andra" måste "någon" kliver upp kl 4 på morgonen xD.... Nu blev jag ännu mer sugen på att se film...

Jobbarlördag

jag skulle egentligen varit ledig den här helgen, men jobbar för Daniel som är i göteborg och ser på iron maiden och company :D.. Så nu jobbar jag till nästa tisdag eller något sånt innan jag är ledig nästa gång, men det går nog bra det med, jag klargar inte. Jag tycker mina arbetskamrater på OK är så härliga så jag tycker det är en ren fröjd att åka på jobbet :). Idag fick jag dessutom reda på att jag vunnit en liten tävling inom oss i personalen, grett kändes det!

På min lediga tid är det till att ta hand om "farmen" som Kari på jobbet uttryckte sig xD. Vi skaffade 4 ankor igår så nu är det 4 liv till som kräver uppmärksamhet xD. Gosade ner  mig med hundaran en stund nu på kvällen och jag blir varm i hjärtat över hur mycket bättre Zero och Juni kommer överens för varje dag som går, nu kan de sova bredvid varandra utan att Zero ska puttra, han är inte van vid den närheten från andra hundar.

Sagt av Jonas: "Juni är den finaste chihuahua jag sett!".... Sånt värmer också hjärtat.

RSS 2.0