Torsdag

Sitter och väntar på att Jonas ska komma hem, så man får sig nå käk någon gång ;). Vi ska göra sallad så fort han kommer hem, ingredienserna står och väntar på att ätas upp.
Har snabb badat både Zero och Juni ikväll. Så nu luktar de mumma och är fina och fluffiga. Juni blir tok trött av att vara med husse på dagarna när jag jobbar så hon sover som en stock nu, det var ganska jobbigt att bada också. Lilla gumman fyller förresten 10 veckor idag. :). Om någon vecka är det vaccination som gäller för både henne och Zero.
I morgon är jag ledig, sen jobbar jag 10 dagar till på raken. Så kan det gå ;), men SEN är jag ledig i åtminstone 5 dagar :D.

Lata dagarI midsommar har jag och Co varit ute och fiskat och hundarna har trivts som fiskar i vattnet ;)... he he...
Fick några jag med men inte alls lika många som i fjol inte. Men nog räcker det till någon liten middag nog.
I Söndags var jag på hemmaplan och hälsade på en sväng, halva släkten samlades för att se lilla nyblivna familjemedlemmen Juni, och hon charmade alla såklart. Hon och Zero tillbringade stor del av dagen till att busa och de sov väldigt gott båda två den natten. Är så glad att jag hämtade denna tös, att jag fick mig en liten en i alla fall. Samt att jag har en så snäll en pöjk som hjälper mig att ta hand om henne när jag inte kan. Zero gillar henne mer och mer så jag är glad för hans skull, mer än för mig egen.

806 g vägde lillan i söndags

Pizzabullar

Ja idag har man kockat till det och gjort pizzabullar för första gången, samt att jag gjorde fläskpannkaka för första gången igår också. Båda sakerna blev goda och mycket uppskattade av J, han blev väldigt impad av pizzabullarna xD.
Har också skjutsat Sandra till Anna-karin i Hammerdal idag för att hennes hund wilmer varit i slagsmål och var bland annat tvungen att dra ut en hörntand.
Sen har jag väl inte gjort så mycket idag av intresse, lilla Juni rejsar på som vanligt hon och jag får kliva upp ca 3 ggr per natt för att det ska pinkas. Men sånt får man ta ;).Juni - dag ett!

Så var nästa lilla familjemedlem Juni hemma hos oss! Hon är för rolig! Hon har redan smeknamnet åkersorken för hon ser så rolig ut när hon springer runt i gräset och man knappt ser att hon är en hund ;).
Just nu ligger hon i sin sovpåse som hennes uppfödare Sussi sytt, den tycker hon är GREJT!

Tog det här kortet nu för er skull ;)


Hon är en hund som vill ha mycket kärlek och närhet. Är ju läskigt att flytta till ett nytt ställe och hon piper när hon inte får uppmärksamhet. Det går över. Försöker att inte ge henne uppmärksamheten jämt när hon är ledsen då jag vill få henne att inse att det faktiskt inte är så läskigt här, och att man kan ta en upptäcksfärd på egen hand bland rummen :).


PANG sa det

... när jag slog huvudet! Jag har blåöga, en ganska öm, och är tejpad, men jaja :D. Jag lever och mitt öga är helt!

Idag kom Jonas hem med en bebis till mig, en fågelunge som han hittat ute i skogen där han bröt väg, den trippade runt helt yr i bollen, Jonas tror nämligen att han mejjat ner deras bo. Jag sa att den hade ju kanske mamman någonstans i närheten men gjort är gjort. Vi har den i förvar här, och jag har blivit extramamma. Den tackar inte nej till mat har vi märkt, då den har smaskat i sig 2 maskar och säkert mellan 15-20 maggotar. Har inte tagit hand om fågelungar sen jag passade ett par undulatungar över en helg som skulle ha mat var 3:e timme. Den här är ändå gansksa utvecklad och jag hoppas den klarar sig tills i morgon, den är frisk och äter, det är bara stressen för den som är orosmomentet. Funderade ett tag på att bara släppa ut den, men jag vet inte om jag har hjärta till det när jag inte vet om det klarar sig där heller...

Så ge mig gärna förslag på skogsfåglar som man kan google på så jag kanske kan få fram vad det är för ras, den har nästan inga stjärtfjädrar, och relativt långa, lite grövre ben.


Bli med ankaVaknade av ett telefonsamtal där jag blir erbjuden blekingeankor! Pratade med Killen, och nu verkar det som om vi kommer bli med ankor xD. Ja så det kan gå ;).

Måndag snart lördag

På lördag är det roadtrip till Los som gäller! För att hämta upp lilla donnan!
Ska bli så kul att se hur Zero reagerar, han är ju snäll med alla hundar som är snäll med honom, och han är ingen surpuppa eller värst avundsjuk (vad jag vet) , så jag tror det kommer gå bra jag!
Ignorera att hon ser lite svanslös ut på bilden, hon HAR svans ;).Kl 4 beger jag mig iväg på jobbet, jobbar till kl 10. Samma pass i morgon, samt ett förmiddagspass på onsdag, sen ska jag försöka möblera om dagarna så jag jobba torsdag och fredag och får lediga dagar efter lilla tösens hemkomst. Tur man har en snäll kille till de dagar man behöver hjälp :).

Alla bilder jag lägger ut nu tills jag får hem henne tillhör Tiny Queens kennel :).

Fredag = Helg

Gudarns vad skönt! Det var ingte meningen jag skulle jobba idag men fick göra det istället för Rutan, och det tackar vi för! Jag tackar SÄLLAN nej till jobb. Så idag har jag jobbat i en vecka, nu är det 2 dagar av sol och avkoppling somm står på MITT schema i alla fall. I morgon drar jag hem till Fina Färsån och spenderar lite av helgen med liten del av familjen. Efter alla fototidningar jag läst har jag nu laddat min D5000 så den ska vara redo för nya äventyr, för jag känner mig kreativ! Beware!


Bus
Ursäkta tjatet..

Eller är det så att ni vill se nya valpbilder när jag får dem?Min Tinyqueens Little Lady "Juni"

Min Juni!


Tinyqueens Little Lady

Hennes namn är nu spikat! Hon blir en liten Juni, då det är då hon blir våran! Söt nöt!


I morgon börjar jag på OK, ska bli spännande att se hur virrig man är eftersom man inte har jobbat där alls sen förra sommaren, det är ju en del saker som förändrats :). Men det går bra, de mesta saker har jag ju koll på, det är bara koder och de olika systemen som tex filmuthyrning och liknande som är nytt och behöver uppdateras.

Syskonkärlek

Little Lady tar och dänger brorsan Lord Charming!
Dagsfärska kort som tillhör Tiny Queens Kennel

Gräsklipparjävel

Har nu bråkat med gräsklippare i sen igår. Jag klippte halva gräsmattan på framsidan huset och stannade klipparen för att gå in och dricka vatten, startade den när jag kom tillbaka? Näääää! Så då bytte vi till en annan, den klippte jag med men ville inte fortsätta för den lät så styggt. Idag tog jag klippare nr 1 igen då den startade på första rycket. Stannade den för att peta ur gräs som fastnat, startade den? Nääää!!!! Så nu har jag gett upp för tillfället, och bloggar lite för att lugna mina nerver... och tittar på valp bilder <3.
Zero tycker inte det är roligt att hålla mig sällskap när jag klipper för att det låter så styggt och högt, så han har kurat ner sig någonstans i fosterställning.

Målade spalje igår, tar tid kan jag lungt säga. Men funderar på att gå ut och göra ett ryck så det blir färdigt någon gång.

Namn


Bilden tillhör TinyQueens Kennel

Lill kotten! Jag är i full fart med att försöka komma på bra namn på lillan, och jag har några förslag, men avslöjar inget för än det är spikat ;). Hon äääär ju så söt så jag smälter. I morgon blir hon 6 veckor och jag ser fram emot nya bilder :).

Onsdag

I går fikades det på saga med syster yster på hennes lunch, det var najs, bajsväder så gott som hela dagen men jag kan tycka det är ganska mysigt när det regnar, men nu får det ju kanske lugna sig ett tag. Jag vill måla bakom huset och det går inte så bra när det ska vräka ner. Nu skiner ju faktiskt solen men man vet ju aldrig hur länge det håller i sig heller. Ska titta på yr.no så man får någon koll.

Sen så klippte jag mig igår också, det blev nog en dm kortare :D, skönt att bli av med det som var så slitet, tänkte skutta in i duschen nu och det kommer locka sig en aning när det torkar sen :D. Ska fixa en bild, det lovar jag faktiskt.


RSS 2.0