Gräsklipparjävel

Har nu bråkat med gräsklippare i sen igår. Jag klippte halva gräsmattan på framsidan huset och stannade klipparen för att gå in och dricka vatten, startade den när jag kom tillbaka? Näääää! Så då bytte vi till en annan, den klippte jag med men ville inte fortsätta för den lät så styggt. Idag tog jag klippare nr 1 igen då den startade på första rycket. Stannade den för att peta ur gräs som fastnat, startade den? Nääää!!!! Så nu har jag gett upp för tillfället, och bloggar lite för att lugna mina nerver... och tittar på valp bilder <3.
Zero tycker inte det är roligt att hålla mig sällskap när jag klipper för att det låter så styggt och högt, så han har kurat ner sig någonstans i fosterställning.

Målade spalje igår, tar tid kan jag lungt säga. Men funderar på att gå ut och göra ett ryck så det blir färdigt någon gång.

Kommentarer
Postat av: Nöjesportalen

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-06-02 @ 12:21:37
URL: http://nojesportalen.blogg.se/
Postat av: LANJA - www.lanjas.blogg.se

NÅGON SOM ÄR:- Bra på att fixa bloggdesign.- Kan fixa buggfel.- Har fixat till ett parstycken bloggare förut?MAILA MIG: LANJAFAN@LIVE.COM

http://lanjas.blogg.se

2011-06-02 @ 12:22:48
URL: http://lanjas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Just nu är jag finalist i en tävling och jag vill jättegärna vinna. alla som röstar på mig får såklart en länk i min blogg när tävlingen är avslutad! Så rösta på nummer 12 här:

http://standingcarla.blogg.se/2011/may/13-finalister.html#comment

och skicka sedan en kommentar i min blogg och säg att du har röstat, så fixar jag en länk!

tack på förhand :)kram, http://hannalovisasol.blogg.se

2011-06-02 @ 12:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0