På bättringsväg

Har varit så skum i hela mig sen i Söndags, har känt mig stressad över allt och ingenting fast jag egentligen inte haft större anledning än vanligt till det. Bara varit en känsla i kroppen. Sen har ju vissa saker gått ärligt talat rakt åt faaaaan den sista veckan, men jag ställer in ratten på + istället för på -, för jag vet ju att allt brukar ordna sig till slut, det där är bara en fråga om min egen inställning till saker. Och den är på bättringsvägen efter några dåliga dagar.
Sen kan man ju inte göra annat är att skratta åt alla påhitt min lill hjund har för sig också, så han förgyller min vardag i all inbillad stress och tristess <3

Skit Onsdag!

Idag har varit den sämsta jävla dag på länge. Har ont i huvudet efter allt.
Längtar till sommaren då jag får åka hem till en normalare tillvaro. Det har varit en skitvecka än så länge faktiskt om jag ska vara ärlig.

Ume stad

Efter föreläsningen i förmiddags så åkte jag och tjejerna till stan för att shoppa lite, jag trodde inte jag skulle handla något direkt, men det slutade med 2 tröjor och en doftspray från body shop :). Plus en fika då men den var ju redan planerad, det blev en liten salladsbuffé på Mekka.
Tror jag slutar för sommaren den 27 Maj. Det blir bra det.


PälsklingTur man har honom!


*Mmmm*Min kamera tar bra kort på mat! Jag blir hungrig bara jag ser den här bilden xD, jag tog ett litet kort på tacopajen jag och Jonas gjorde förra veckan, vi är ett bra team vi två. Nu var det ju jag som höll i spekarna, han fick bara skära någon tomat och riva ost ;), hihi! J älskade pajen så den kommer definitivt tillbaka! Men då med lite mer krydda och mer grönsaker i. Ska skriva in receptet i min lilla kokbok som jag har alla mina hemliga recept i ;). Tacopaj + avocado = Match made in heaven!
Jag har ju påbörjat mitt nyttigare liv! I morgon blir det stekt kyckling och paprika med kokta grönsaker (morötter och broccoli). Har börjat äta mycket mer grönsaker faktiskt, och broccoli som jag aldrig ätit innan! Samt att jag ska träna minst 3 ggr den här veckan, med start i morgon! Step muskel pass är ett måste!

Wooooook!

Har nyss proppar i mig lite av mig wook, gjord av mig, från scratch! Gooott! Kanske lite fel den här tiden på dygnet men jag är alltid av hungrig när jag kommer fram efter flera timmar i bussen ;).
Så nu sitter jag och Zero här, i morgon börjar en nu kurs! Förvaltning heter den! har faktiskt ingen aning om vad den kommer handla om.
Kommer stanna i Umeå till helgen då Jonas ska dra med en kompis till Göteborg över helgen.
Roza åkte ur Big Brother... äntligen!

Strejk!

Jag strejkar och är hemma tills på onsdag! Nädå men jag har faktiskt inget vettigt på skolan tills Torsdag, då vi har TENTTAAA! OMG! En Big ass tenta dessutom! I fysiologi, ett intressant ämne men inte lika intressant tenta...

Nya väskanKanske inte världens mest "moderiktiga" väska, men vem bryr dig, jag är inte så moderiktig över huvud taget.
Fick tycker jag den är! Kul att ha något kopplat till utbildningen :). Och min dator ryms PERFEKT!

Konstaterande

Det ska bli väldigt skönt att flytta från Filgränd 53 så man inte behöver sova med öronproppar hela veckorna. Men i brist på respekt för de som både vill plugga och sova så blir det ju så, tror att min piercing i örat blivit infekterad pga det.
Sen ett till avslöjande, att jag antagligen ska dela boende med en gammal klasskompis från högstadiet som också bor i Umeå, det kommer bli så bra ifall det blir av känner jag. Att få bo med någon som är lugn, snäll och som faktiskt lyssnar på en när man säger vad man känner.

Blodlab!

Här kommer bilder från blodlabben förra veckan!
Kollade glykosnivå, blodfetter, blodgrupp mm.
Min blodgrupp är tydligen AB+ och den är jag väldans nöjd med, med tanke på att det innebär att jag kan få blod från tex både A, B och 0 ifall jag skulle vara med i en olycka och behöva blod.Bilder från fredagens labNej tack

Nu har jag blivit inbjuden till 2 evenemang angående den försvunna Charlie genom facebook. Tack men nej tack. Jag känner nog igen honom utan att ha tackat ja på ett evenemang på fejjan.

Bakar semlor!

Ja herregud det är det man gör när man ska plugga egentligen xD. Fast jag pluggar lite mellan jäsningarna.. faktiskt.. Jonas ska inte vara borta lika länge idag så vi ska svulla semla innan jag åker med bussen till Umeå ikväll :). Jag kommer tillbaka redan på torsdag för till helgen ska vi åka skoter, pimla och äta en massa gott!
Mina kära små vänner Elin och Lovisa ska följa med också!

Söndag

I helgen har vi firat lilla mamma som fyller 50 i dag! Hipp Hipp Hurra för lilla mamma som fyller 50 idag!

Bilder kommer!

Torsdag

Nu ni, har jag en till blogg på Universitets hemsida som jag ska sköta fram till den 15 april, tillsammans med 15 andra från olika program!

Wiho!

www.blogg.umu.se

Tisdag

Hoppas den här dagen blir bättre än gårdagen, för den var ju inte så mycket att hänga i granen, den var väl inte sämre än någon annan dag egentligen men det blev så mycket pannkaka av allt på förmiddagen. Eftermiddagen var bra men då har man fortfarande kvar bestående men efter förmiddagen. Haha!
Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice och väntar på att klockan ska bli kvart över 8 så jag kan gå till bussen. Jag är så trött idag *snark*, läste till omtenten till kl 1 i natt. Ögonlocken är tunga nu...

RSS 2.0