Snor och fest

Ja det snoras hit och snoras dit. Som sagt så får man ju aldrig vara helt frisk nu får tiden :/. Men det får inte stå ivägen för mina påhitt med mina vänner i alla fall. Igår shoppade jag som sagt med Elin, sen blev det Origo på kvällen. Vi hade en liten mysig förfest här hos mig och Lisa, kort kommer nedan. 

Juni skaffade nya vänner.... eller föräldrar.. ;)
Shopping

I förrgår och idag så har jag varit på stan och handlat, i förrgår med Lovisa och idag med Elin, man måste ju se till att både Elin och Lovisa får sett av mig ;). På de 2 turerna har jag köpt följande:
Underkläder (5 plagg)
Top
Linne
Flanellskjorta
Halsband
Midjeskärp

Är nöjd med mina fynd och ni ska få se kort på min nya skjorta, så nöjd, så söt!

Elin ska komma hit senare då vi ska försöka pyssla ihop en kycklingsallad. Ska höra av mig till Erika och kolla om hon är sällskapssugen också! Det blir i alla fall utgång ikväll, Origo med största säkerhet (vårat kårhus).

Jammmmen sedärja!

http://ltz.se/kulturnoje/noje/1.4132718-per-fran-farsan-med-i-hamilton 

Ursäkta min frånvaro

...men det har varit mycket nu. Har blivit singel igen på gamla dar, haft mycket med plugget osv. Motivationen till att göra något produktivt har varit lika med noll. Ligger just nu utjäst på min lilla soffa och tycker synd om mig själv ;). Har klämt i mig mat just precis så magen är glad, men halsen är det sämre med. Någon slags smitta sprider sig i min omgivning och jag håller på att bli dålig... IGEN! Antagligen är det bara en vanlig liten förkylning och den går nog över ganska fort.

Erika har ramlat med cykeln! Det betyder att hon måste bjuda sina otroligt skadeglada vänner på fika, helst tårta ;). Sen har vi konstaterat att Lovisa måste bju på tårta även om hon inte ramlar, pga att hon fuskar och kör med dubbdäck, osportsligt Lovisa... osportsligt.. ;)

Kom idag in på det att man egentligen borde ha cykelhjälm, men att det är förvånansvärt få som har det, kan kan ju sabba frisyren LIKSOM. Det är ju synd om man ska behöva bli hjändöd om man slår i huvudet menade vi.. Emmie höll med om att att det INTE är OK att bli hjärndöd...

God Kväll

Sitter och knaprar i mig kex med mjukost, med ett glas vitt till det, på en onsdag. Because im worth it!
Jag vill köpa en våg! Jag vill se om min träning och mina försök till ett hälsosammare liv ger några framsteg. Vet det att man inte kan stirra sig blind på siffrorna men de visar ju i alla fall om det händer NÅGOT. Tränade på gym idag, är inte så speciellt förtjust i gym, är så galet omotiverad när ingen står och säger åt mig vad jag ska göra xD. Nä, pass är min grej.

Det rullar på

Är nu godkänd i vattenkemi och ekologi på kursen vi precis avslutat, är ackrediterad vattenprovtagare och fått rapporten godkänd. Inväntar nu endast resultatet från Geologitentan, gick det vägen så är kursen Ekologi och Geovetenskap 15 HP klar för min del :), NAJS! I går så påbörjade vi kursen Hälsoeffekter på 11 HP. Kommer nog bli intressant, även om det är lite virrigt och så just nu.
Känns jättekonstigt att det är fredag i morgon, det var ju nyss helg!? Vad ska jag roa mig med då under helgens lata dagar? Eventuellt festa till det, jag hoppas på att det bli korrefest på peddan (korridorsfest på pedagogikgränd 5B), där E bor :). Sen på söndag ska jag kanske på chihuahua träff på ett hundcafé på Haga. Ska bli kul om det blir av :), ska ta med kameran i så fall.

Allhelgona

Tycker det är lite komiskt vilket tjat det är om att folk ska klä ut sig den här helgen, när det inte ens ÄR halloween den här helgen. Allhelgona och halloween är 2 vitt skiljda saker som man bestämt att ha vid 2 olika tillfällen. Känns som lite fel att klä ut sig till blodiga döingar på en helg som är till för att hedra dem på.
Stupid!

Hemmamys!

Ikväll har jag varit hos Lovisa med henne och Elin, vi har haft lite mysdag då krogen gjorde kaos med oss igår.
Jag bjöd på kyckling med ris och currysås, sen gjorde Elin och Lovisa en supergod kladdkaka :D. Vi avslutade kvällen med att titta på filmen Bröderna Grimm. Så mysigt så!
Det blev lite kaos igår för att jag fick panik ont i min bröstkorg, jag trodde ju först att det så gott som gott över, för jag har ju dragits med det ett tag. Doktorn trodde det var en sträckning av något slag. Men så kom det i alla fall tillbaka som en blixt från klar himmel när jag var i full färd att dansa på Oridos dansgolv.
Hade i överlag en väldigt rolig kväll i alla fall :).


Vattenprov

I morgon ska jag iväg och plaska i Nydalasjön med några klasskompisar, vi ska söra vattenackreditering eller va sjutton det hette. Vi ska i alla fall försöka klara ett test som gör att vi blir godkända som "vattenprovtagare", finns säkert något finare ord men det kan jag inte :). Superbra att ha såklart, som när jag tog C15 på gymnasiet också, har redan kommit till användning.

I helgen blir det till att gå ut med brudarna och göra stan osäker! På fredag ska vi på inflyttningsfest och på lördag (om vi är tillräckligt pigga) ska vi försöka komma in på Rex, som har 15 års jubileum. Det kostar 15 spänn att gå in, Yeeey! Problemet är bara att de KAN ha åldersgräns som överstiger Lovisas ålder, men även om de har det så kommer vi nog gå dit ändå och testa och be snällt, annars går vi bara någon annanstans :)


RSS 2.0