Ursäkta min frånvaro

...men det har varit mycket nu. Har blivit singel igen på gamla dar, haft mycket med plugget osv. Motivationen till att göra något produktivt har varit lika med noll. Ligger just nu utjäst på min lilla soffa och tycker synd om mig själv ;). Har klämt i mig mat just precis så magen är glad, men halsen är det sämre med. Någon slags smitta sprider sig i min omgivning och jag håller på att bli dålig... IGEN! Antagligen är det bara en vanlig liten förkylning och den går nog över ganska fort.

Erika har ramlat med cykeln! Det betyder att hon måste bjuda sina otroligt skadeglada vänner på fika, helst tårta ;). Sen har vi konstaterat att Lovisa måste bju på tårta även om hon inte ramlar, pga att hon fuskar och kör med dubbdäck, osportsligt Lovisa... osportsligt.. ;)

Kom idag in på det att man egentligen borde ha cykelhjälm, men att det är förvånansvärt få som har det, kan kan ju sabba frisyren LIKSOM. Det är ju synd om man ska behöva bli hjändöd om man slår i huvudet menade vi.. Emmie höll med om att att det INTE är OK att bli hjärndöd...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0