Kalas!

I helgen har jag varit och firat min systerdotter som fyllt 1 år! Stora tjejen börjar man bli :). Det kom väldigt mycket folk och hon hade så roligt med alla nya leksaker. Mamma stannade över till söndagen, vilket är ett mirakel i sig honb som "inte kan sova borta" ;), så då bakades det tunnbröd så det stod härliga till, och jag fick tunnbröd med mig till Umeå *tummen upp*. Priset av att vara ute i bakstugan var att min jacka nu luktar ganska mycket rök (då det var lite rökproblem för mycket), måste boka tvättid snarast :P.

Just nu sitter jag i morgonrocken, nyduschad och fräsch. Vi ska ha handledarmöte kl 11 för att vi ska få tillbaka vår rapport vi lämnade in förra veckan för granskning.

De första dagarna efter en tenta är alltid lika sköna, då man kan slappna av mer då och inte behöver ha lika mycket panik över plugg som man hade några dagar innan. Så den här veckan hoppas jag kunna klämma in en bio med brudarna :)

Humor


Maybe

Maybe some women aren't meant to be tamed.
Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run withFire in the hall!Ja idag var det fullt utvecklad brand på universitetet..... eller?
Nej verkligen inte! Vi satt i datasalen i godan ro hela klassen så gott som och jobbade med våra rapporter, när brandlarmet började tjuta. Det var ingen som ville gå ut, vi hade ingen brådska! Klädde på oss i godan ro, sparade våra arbeten på fickminnen och gick ut, vi trodde det var en övning eller så, men så KOM brandbilen, med tjutande sirener och blinkande lampor å allt! Men faran var över lika fort som den dök upp, antagligen var det väl några galna kemister som startade det hela ;). Vi kunde i alla fall avsluta vårat arbete efter att vi ätit lite lunch :).

Mitt!

Här bor jag! Kanske på tiden att ni får se hur jag har det här i Umeå.

Här är en inblick från dörren mot hallen.


Dörren in till köket


Här snarkar jag!


2 stycken som tycker att de ingår i inredningen


Mys hörnan


Har köpt 2 ek hyllor som jag ska sätta upp på väggarna, men medans jag väntar på hjälp att sätta upp dem så får de ligga här och vänta, men det blev inte så tokigt! Passar ju precis!


Min nya fotölj som jag impulsköpte i förrgår! PÅOÄNG från IKEA, 995 KR ny, jag köpte den för 600 kr mindre på blocket.


Uppskattat med mycket garderober, har en till vid städskåpet åt vänster.I nationens intresseNu är lillebror mallig. Fick ju vara med som statist i nya filmen med Mikael Persbrandt, Hamilton - I nationens intresse. Och han har upptäckt att de har 2 scener med på trailern där han står vid kulsprutan på en stridsbåt. men ser ju inte att det är han men det är ju kul när man VET att det är han :).
Tillägger att han jobbar inom det militära och det var därför han fick vara med.

http://www.youtube.com/watch?v=RD23t7Pf35E&sns=fb

Söndagsnöje

Idag har jag, Lisa, Lovisa och Erica varit på Skogis fiket bland annat. Efter det så begav vi oss mot ängarna med bröd till alla änder och gäss som huserar där i dammarna. Det var nog inte bara vi som tyckte det var en bra ide då änderna verkade lite små mätta när vi kom dit, men lite till gick det nog allt ner. De är så mysiga <3


GI pannkaka

Har precis gjort iordning smeten till min GI pannkaka som jag tänkte äta till middag senare när jag känner mig redo att börja steka. Måste ladda en stund innan då jag tycker det är lite drygt att steka tunnpannkaka ;).
Vill så gärna ha en pannkakslagg, och blev så glad när jag såg en på ÖNSKA här i umeå.. men priset blev jag inte lika glad över, mellan 600 och 700 kr var det åtminstone den kostade *GAAAAH*. Ja jag får fundera på saken.

Ikväll drar jag och Lovisa till Elin för en liten myskväll med kladdkaka och andra onyttigheter. Vi ska bara prata en massa strunt och ta tillbaka kalorierna vi gjorde av med igår på träningen ;).


IKSU here i am

NU så, i kväll har jag gått på första passen för i år, svetten sprutade, jag är ur form ;), men det är ju det jag ska ändra på nu! Ska slänga mig i duschen och bli av med gamm sur svetten nu och sen ska jag burra ner mig i soffan och försöka plugga lite tills desperate husefruer börjar.

Over and out!

Sprit!Hittade en bild på det vidrigaste jag smakat på i hela mitt liv.. Sprit som jag har för mig var så stark som upp emot 80 procent. Som jag skulle inta med ca 8 dl vatten, metod valfri! Ville jag "grogga" på vatten fick jag det, ville jag dricka det rent, ja då fick jag det också. Smakade otroligt vidrigt. Smakade som handsprit luktar :/ ungefär. Detta uppoffrade jag mig såklart för i ett experiment på fysiologin tillsammans med flera andra olika vätskor som mina kamrater fick inta. Vi labbade på virat urin resten av den dagen ;)
Joel drack kopiösa mängder kaffe

Lunchat

Kom till Strömsund igår kväll och passade på att luncha med syster yster på Optiken idag. Vi frossade i räkmacka och smörgåstårta på Café Saga, därefter kikade vi in på Jojo på deras nya märke med barnprylar som Annis var nyfiken på, bra inspiration till My's ett års dag som ligger bara runt hörnet.
Tyvär var det kanske inte världens briljantaste idé att cykla hem sen med tanke på att min hosta inte riktigt gått över än, så väl hemma hostade jag så jag kräka ju upp halva mackan jag åt på Saga.. Skit.. To much info kanske men jag ville uttrycka min sorg över delvis förlorad räckmacka.
Juni i Oktober


Nu får de va NOG

Jag vill trääänaaaa, orkar inte vara sjuk mer, har ju varit sjuk alltför länge redan :'(. Jaja, får sitta hemma och glo på Hollywoodfruar, de är bra roliga dom dära. har ju precis köpt en T-shirt också i M.M anda med en massa tofsar på, gullegull!.. (bilder på tofsar alltså, inte faktiska tofsar) Hon är gullig hon!

Nu ska vi till att påbörja Stöcksjöprojektet med provtagningar, analyser och allt vad det innebär, ska nog bli spännande, tufft men intressant.

Vad fort det gått

Har ju varit kvar i Umeå denna helg, och det har gått förvånansvärt fort. Jag har ju hållit mig sysselsatt så det är väl därför. Jag och Lisa har ätit god mat, druckit gott vin och pratat massa skit :D. Idag har vi tex varit på Jula i förorten gud glömde, gissa vilken.. Där köpte vi en dammsugare och jag köpte 2 hyllplan i ek :), men jag kan inte sätta upp dem för än jag får hjälp med att borra hål både i väggen och hyllorna. Sen har vi varit på skogis fiket och ätit lite varma mackor. På tal om det så gjorde vi kantarell toast igår, fy fan va gott det blev...
Bjuder på ett kort från igår. En jättegod fin drink som Lisa bjöd på. Värst vad vi lyxar, i fredags bjöd jag henne på Rosé vin också! Jag måste börja träna... Måste bli frisk.. :(


RSS 2.0