Kantarell toast

Fick ett enormt sug efter kantarell toast! Men i brist på kantareller så är det ju såhär att jag i så fall måste KÖPA kantareller på ICA, fy fasen, men vad gör man inte.. Blir eventuellt så att man kanske drar på affären senare och investerar i något att svulla i till helgen. Jag blir i Umeå denna helg förresten. Jag var i valet och kvalet om hur jag skulle göra, stanna, dra till mamma eller till Jonas. Det blev till att stanna hos en Lisa som  bad om mitt sällskap under helgen, Su vi ska ha slappfis helg här! Vilket kan inräkna kantarelltoast, tacos, ostkrokar kanske? Med Mera!

P.S I love you

Ikväll blir det soffmys med hundar till filmen P.S i Love you. Jag har den ståendes på hyllan ändå ska jag envisas med att se den när den går på TV xD. Ja jag är då rolig jag. Annars är det tentaplugg som gäller idag. Det skumma är att jg känner mig itne ett dugg stressad inför tentan i morgon fast jag borde vara det. har inte pluggat så mycket på stenarna som jag borde gjort. Ekologin känns bättre men stenarna kan fara och flyga ;).Vad hände där?

Idag har jag inte varit så pigg inte. Jag som var så glad igår för att min förkylning nästan var helt borta, det var bara hostan som besvärade mig. Inatt tog det omtag.. Vaknade och var ganska mosig och hade INGEn lust att kliva upp, men vad gör man inte för att analysera vattenprov ;). Blev segare och segare under dagen, till lunch drog jag och Elin hem till Lovisa för lite plugg. När jag väl begav mig hem därifrån var det med stor möda, och väl hemma gick jag ut med hundarna en snabbis, för att sen stupa ner i min säng och sova i 3 timmar. Jag hade ställt alarmet för att jag bara skulle sova i 45 minuter... det sket sig ganska rejält xD. Har varit halvt utslagen resten av dagen tills nu bara för ett tag sen då jag drack vatten och tog en macka, ingen middag idag, aptiten är bortblåst.
Så ikväll blir det nog sängen ganska tidigt för Elin. I morgon har vi ingenting förutom frågestund inför tentan kl 1. Sköööönt!


Pluggeliplugg

Ja så satt man här igen och pluggade till ännu en tenta då. På fredag gäller det den första delen av den här kursen.
Har haft Lisa inhyst hos mig på mitt rum ikväll då hennes rum ekar tomt. En målare har varit hit idag och fixat lite, och kommer inte bli klar för än i morgon eftermiddag eller så.

Ikväll blir det Ensam mamma söker, samt Svenska Hollywoodfruar :), kombinerat med plugg såklart...

ATJOOOO!

Nyser och nyser och nyser.. Nös 3 ggr på raken när jag pratade med mamma på telefon igår eller när det va.
Idag nös jag när jag satt och tuggade på ett plommon, så jag nös ut en plommonbit på Elin som satt brevid, PÅ VÅRAN STATISTIK LEKTION! Haha!! Hon trodde det var snor så hon skrek rakt ut! Varför nös jag på Elin då frågar ni? jag skulle vända bort huvudet och hålla för munnen, men jag hann faktiskt inte, det var en riktig smygare som kom helt utan förvarning. Hon lugnade dock ner sig när jag sa att det var en plommonbit och inte snor. Koncentrationen på de statistik uppgifterna var dock förstörd de efterkommande 5 minuterna då vi inte kunde låte bli att hålla oss för skratt...


Tandlös

Nu har lilla Juni börjat tappa sina små tänder :D, eller ja, de sitter lösa i alla fall. Så nu måste det klia i lill munnen! Som tur var så gittade jag precis ett ben undangömt, ett ben som jag TROR var gjort av alger eller liknande? Grönt är det i alla fall, det skulle vara bra för tänderna och munhygienen på hundar. Så nu har hon smaskat på det ett tag. Måste kolla nu med  jämna mellanrum att det ramlar ut tänder som det skar så jag inte behöver dra någon. Jag behövde inte det på Zero och jag hoppas jag slipper det på henne också.

Snart är den här..Vintern! Men det här kortet är faktiskt taget på våren men skit samma ;). Kyla och mörker är på intågande, och jag tycker faktiskt det känns mysigt. Det har varit en lång sommar det här. Den senaste tiden har det bara regnat här i Umeå :/.

Lite goda nyheter är ju att jag klarade min fysiologi tenta :D, Wihoo!

IKEA

Den här gången verkar det som att det kommer gå bättre med att få leveransen från IKEA än vad det gjorde förra gången. Vi väntar sakerna efter kl 5 idag, och det ska bli så kul att få lite mer ordning här, det kommer nästan kännas konstigt att ha matbord när den ytan stått tom nu ;), haha! Jag ska visa kort så fort vi fått ihop alla saker, just nu är det sladdar och kartonger överallt. Jag anväder flyttkartonger som tv bord samt soffbord xD.


Idag fick vi sluta 1½ timme tidigare från föreläsningarna då det gick så smidigt, samt att våran föreläsare också verkar vara en sån som uppskattar att sluta lite tidigare ;). Vi har så bra "lärare" hela tiden, eller ja i 90 procent av fallen i alla fall. Roligt när de har humor och kan skämta till det lite :D.

F = Föreläsaren
E = Elev

F pratar om att räkna arter av levande organismer inom ett specifikt område
E - "Men det beror ju på vad man räknar också"
F - "Ja man kan ju räkna gosedjur också"

Jag skrattade rakt ut och satt och fnissade i 5 min till. Typiskt min humor xD.

Potatis och purjolökssoppa

Idag blev det soppa! Bra mat när man varit ute och röjt i 2 dagar i sträck :D.
Suuupergoood!

Snaaaark!

God Morgon!
kl är strax efter 7 och jag sitter i morgonrocken, nyduschad, och glor på Adam Alsing på tv:n, tar för givet att det är repris. Jag går mot skolan kl 8, vi börjag halv 9. Idag ska vi vara på SLU (svenska lantbruksuniversitetet) för att alla andra salar var uppbokade, pga något strul med onlinebokningen, snark! Måste kolla på Eniro vilken väg det är smartats att jag går för att komma dit härifrån Nydalahöjd :).

... Nu har jag kollat, blev väl inte SÅ mycket klokare av det där :/, synd att inte ALLA cykelvägarna visas på kartan.

Nollning

Så var första kvällen av nollning över. Jag, Elin, Lovisa och Sandra fixade mat idag tills nollorna skulle delas in i olika grupper. Det blev hamburgare, det blev inte finare än så ;), men det var väldigt uppskattat :D.
Är själv i lägenheten tills Lisa kommer tillbaka i morgon. Så nu är det mys med mina 2 små hundar i soffan, ska snart poppa popcorn och bara borra ner mig ännu längre ner i kuddarna till kl 9 då Svenska hollywoodfruar börjar :D.

RSS 2.0