tröttelin.nu

Idag har det varit full rulle. Tena, shopping (hehe, jobbigt), städning, tvättning, hundbad, sen middag och småbarn som sålde majblommor, såklart tog jag på spenderböxan och köpte en krans för 30 kr :D.
nu sitter jag utjöst i soffan, den lockar och pockar att jag ska lägga mig ner och gosa, men undrar om jag kommer somna då. Elin sov 5 timmar i natt, högst.

I helgen drar jag nog hem till mammsen, i alla fall tills på måndag. Med tanke på skitvädret i Umeå så kan det bli skönt att åka hem till vischan ett tag där vädret aaaaaaaaaaaaaaaaaaldrig sviker... ;)

Sail away with me to another world

Tenta på tisdag, socialpsykologin gör kaos med mig. Tur att musik har en så lugnande effekt på mig, det är mina trumhinnor som får ta smällen istället ;).
Kaffet har varit min bästa vän de här dagarna, så det känns som att jag ska somna varje gång jag läser ord som "organisationisstruktur" eller liknande. Det är intressant men den ena boken vi har är så tungläst :/, och den andra ligger på gymnasienivå. Bad combo.
Nu har jag gnällt klart, kaffet börjar nu ha effekt och gamla nostalgiska kärlekslåtar ekar i mina lurar, börjar känna lugnet...

From one lover to another...

Plugg, film och mys


Vad glad jag är att jag har er mina små hårbollar <3Påsken

Nu har jag inte varit här och skrivit på ett tag, beror på att jag haft det ganska hektiskt under påsken och veckan jag var hemma. Jag har grillat, grillat igen, hjälp till med veden (skötte det tunga maskineriet faktiskt), roat mig på både hotell Hammarstrand och dansgalan i Strömsund, solat... men inte minst av allt, haft 4 hektiska introdagar på Ragunda kommuns Bygg och miljökontor. Det har varit korvstoppning med info och jag har sugit åt mig som en svamp, av både info och kaffe. Resultatet av detta är att jag 2 dagar somnat på soffan direkt efter middagen. Roligt har jag haft, skräckblandad förtjusning har fått ett ansikte. Ser eventuella svårigheter som en utmaning jag vet att jag kommer klara med hjälp av finfina arbetskamrater, det är ju lite jävlar anamma i mig som ni vet ;).


På hemmaplan


På hemmaplan
Så fort solen har tittat fram så har jag varit snabb. Synd att det är lite kallt i luften bara.När det är så sällan man är hemma nu, är det tråkigt när man anstränger sig för att få umgås med dem man nästan aldrig träffar, men inte får någon som helst respons tillbaka. Bara att svälja det och se glad ut antar jag. 


Samsung Galaxy S2Har investerat, blev så sjukligt less på min telefon som bråkat mer och mer på slutet.
Nu är den här snyggingen min. För att vara så stor är den tunn och smidig. Och jag hoppas den kommer vara värd sina slantar. Flirtade såklart till mig en liten rabatt på 200 kr också ;), det är därför jag är trogen kund hos Elgiganten.


Tisdag

Idag klev jag upp snortidigt. Why? Trodde att jag började kvart över 8, men kikade på schemat och tydligen börjar jag inte för än kvart över 10. Tänkte lägga mig igen och sova en stund till men ett inkommande telefonsamtal gjorde att jag nu inte har någon sovtid kvar xD. Så det blir bara till att fixa sig inför kommande seminarium. Onödigt att lägga sig igen när man redan piggnat till.
Funderade på mobiltelefoner halva dagen igår, den jag är mest inne på nu är faktiskt en samsung galaxy S2, ska jag gå emot alla som säger att jag ska ha en iphone? Det enda med samsung telefonen är att den är så ordentligt stor, men de flesta jag kollat på som jag vill ha ÄR så stora, en vanesak kanske. Är ju så van att kunna ha telefonen i fickan. Den här är hela 12.5 cm hög (OMG)


Måndag

Denna dag bjöd på lite mer behagligt väder än gårdagen då snön vräkte ner över oss. Solbrillorna åkte fram till dagens cykeltur mot universitetet och jag njöt!
Sitter för tillfället och funderar över mobiltelefoner med tanke på att min blivit så bråkig i laddningen. Även om den går att fixa så känner jag ändå att jag vill investera i något annat. Känner att jag kan lägga ner något mer än vad jag brukar bara det betyder att jag får en telefon i bättre kvalitet, som håller längre. De märken som är på tapeten är samsung, iphone eller HTC. Måste fundera så det glöder nu och tar gärna emot tips på bra telefoner.
Idag blev det tårta till lunch, blev över en bit från igår som frestar mig varje gång jag går till kylskåpet! Blev inte helt nöjd med den först då botten blev lite hård, men tills idag har den gottat till sig lite av grädden och blivit sådär perfekt som jag vill ha den <3. Tur jag ska träna sen, ska ta i som f*n!

Helg som varit

Vilken rolig helg :D. Fredagen blev helt på impuls, och det blev jättebra! Hamnade på Allstar med Elin och vi hade skamligt roligt! Igår var vi ut och kollade läget på Origo, som var halft invaderat av polisstudenter.
Idag ska jag bjussa på lite tårta, för fröken Dejemo fyller år om en vecka, hela 24 bast. Dock är man inte här då, från och med onsdag så har vi påskuppehåll i 1½ vecka, WOHOO! Så jag drar hem till mammsen. Vecka 15 ska jag gå introduktion där jag ska jobba i sommar, ska bli hur kul som helst.


RSS 2.0