Dom säger det

Vissa går på det här att man inte ska plugga sista dagen innan en tenta, jag har aldrig levt efter de orden och fortsätter nöta miljöskyddstekniker. Idag är det just det som gäller, plus packningen! Jag känner redan nu att det är mer saker jag vill ha med mig hem än vad jag känner att jag orkar dra med mig, men är SÅ glad att jag har lilla punton att skjutsa sakerna i, och inte måste ta allt på bussen. Lilla räcerpunton kommer nog få gå i snigelfart hem till Färsån i morgon skulle jag tippa, det har snöat ganska mycket här i Umeå och igår när det hade slutat så hoppades jag på att uppehållet skulle hålla sig i några dagar, för bilåkningens skull, men nu snöar det igen :/

Tiden rinner ut

Det är så det känns. Nu börjas det, funderingarna om tiden efter examen! Jobb? Vart? Boende? Vännerna? Flytt?
Ojoj.. känslan man har nu är att man egenligen inte vill åka härifrån riktigt än, Umeå har satt sina klor i mig. Samtidigt som det inte finns något mer som man längtar till än ett fast jobb. Flyktiga tankar om att läsa extra kurser har svävat förbi, men med ett växande studielån och ett sug efter arbetslivet så är det bara som sagt flyktiga tankar.
Exjobbet närmar sig med stormsteg, tänker nog på det varje dag B). Man går ju omkring och undrar, vad är det jag kan egentligen? Prestationsångesten gör sig lite påmind, tydligen ett väldigt vanligt symptom bland MHS studenterna enligt våran nuvarande kursansvarige! Men som han sa då, så är man i alla fall säker på vad man INTE vet, och ju mer män lär sig, desto mer saker vet man att man inte vet eller kan! Bra sagt där!

Studiebesök


Idag har vi varit på studiebesök.
Känns faktiskt som en ganska nyttig erfarenhet att åka till någon som tycker att man ska ta miljöbalken och slå den i huvudet på den som "uppfann" den ;), och som tydligt talar om vad kan känner för känslor när myndighetspersoner kommer på tal.


Kaoz

Idag har vi varit på studiebesök på volvos fabrik i Umeå, där dom tillverkar lastbilshytter! Det var intressant, men väldigt synd att processen stod stilla då vi var där, något driftstopp som gjorde att vi inte fick se allt i rörelse.
Var lite nervös över att ta lillpunton in i stan sen, tvingade mina medpassagerare att säga åt mig vart jag skulle köra, och det löste sig mycket bättre än förväntat faktiskt.

Fryser som en galning och ber till högre makter att jag inte håller på att bli sjuk eller något sånt dumt! Tänkte simma ikväll men insåg att jag har glömt delar av mina badkläder i färsån, GAAAHHH!!! Ingen bra dag alltså! Först kommer vi för sent till Volvo (eller ja vi var i tid till att börja med) för att vi irrar runt PRECIS hela fabriken innan vi hittade huvudentren, den visade sig ligga 200 meter från där vi parkerade första gången... Sen driftstoppet... Sen badkläderna och nu fryser jag ihjäl...

Back in Umetown

Så fort man åker hem till urskogen och hälsar på mammut så glömmer man all pluggens stress, det är bara där jag gör ingenting, och det är så skönt! Här i Umeå har jag inte tid att göra ingenting, så gnagar det någonstans inom mig att det är så mycket som måste göras, och så mycket som måste pluggas på. Ikväll har jag dock unnat mig att plocka fram lite julfix, samt betalat de nya kapporna jag köpt på tradera som jag tänkte ha i köket, såklart är dom röda! I det här hushållet (jag och Lisa, haha) är det det helt klart jag som har hand om den pyssliga biten, småjoxet/pyntet/textilier i köket tillhör nog till 90 procent mig ;)

RSS 2.0