Måndag

Det kändes i morse som att det här kommer bli en bra dag. Jag vaknade helt på rätt sida :D. Slog på radion, och vilken låt spelades DÅ tror ni? En av de bästa låtar jag vet, den HÄR! Kändes som en utmärkt start på dagen, lyssnade klart på den innan jag masade mig ur sängen. Än så länge har det varit en bra dag också, blev klar med diskussionsfrågorna efter bara en timme idag. Hoppas också att dagen fortsätter lika bra med tanke på att jag ska till tandläkaren idag igen kl 15:00 SHARP! Den här utredningen är super!

Har precis lämnat in min frågeställning till det individuella arbetet vi ska göra på denna kurs. Ser fram emot lite feedback då jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig. Bara att börja söka vetenskapliga artiklar, ska försöka ligga lite före i tiden på denna kurs, vilket annars brukar kunna vara besvärligt, men nu har vi så mycket tid så det ska nog gå bra. Kursen är förresten Miljöeffekter, men det visste ni redan om ni läst tidigare i bloggen ;).

Hinner nog inte träna idag i alla fall, eftersom jag ska till tandläkaren, men i morgon tänkte jag försöka dra med mig Lisa på ett indoorwalking pass, men hon hittar bara på ursäkter hela tiden ;). Gör hon det så går jag själv! Åker ju antagligen hem på torsdag så jag kanske drar till med ett stepmuskel pass på onsdag, då gör de inget om jag har träningsvärk medans jag är hemma, för då blir det väl ändå bara promenad på sin höjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0