Övergödning

Övergödning av mark och vatten, övergödning av Östersjön och Övergödning av Elin. Idag har lyssnat på föreläsning om Eutrofiering. Humorn har legat på väldigt låg nivå idag och koncentrationen har varit på lite för låg nivå. Det är ju Uniaden idag på universitetet så där var vi ju en snabbis. Uniaden kan du läsa om HÄR
Det blev träning trots allt igår kväll. Tandläkarbesöket gick fort, ingen lagning denna gång, men de slipade och putsade lagningen från förra gången, blödde som en stucken gris i tandköttet. Nästa gång ska de göra om en lagning som blivit slarvigt gjort. F*n vad irriterad jag blir när tandläkarna jag varit till innan bara verkar ha gjort en massa slarvfel eller vad det nu sitter i. Nu är det ett glapp mellan min lagning och min riktiga tand, som enligt tandläkarstudenterna nog funnits där hela tiden sen lagningen gjordes, eftersom den inte är orsakad av karies, så det är bara att gra om och göra rätt.
Eftersom det blev att vi slutade i så god tid idag också så blir det träning idag också, antingen 16:00 eller 17:00, Afro powerdance med corecontrol eller stepmuskel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0