Vad jag gjort idag bland annat

img_20120627_194 (MMS)

Man lär sig något nytt varje dag :D. Sägs även att de ärenden som kommit in till mig sen jag började har varit lite mer av tankenötskaraktär. Lärorikt och nyttigt! Att man sätts på prov ordentligt. Jag gillar ju utmaningar, man får upp pulsen lite, och sen när man fixat det som ska fixas så känner man sig lite duktig ;). Det är så skönt att få lära sig hur det funkar i verkligheten. Kunskap är inte tung att bära ;)


Flykten till ravundberget

20120619_184952 (MMS)

Då tar vi fram den kultiverade sidan och går på teater på fredag medans många andra antagligen funderar på att vara bakis på lördag ;). Kultpoäng till mig!


Sista dagen för i vår

Sista dagen på Nydalahöjd för denna vårtermin. I morgon beger jag mig hem mot jämtlands gröna skogar där jag stannar ända fram tills i september. Börjar jobba redan på tisdag, på onsdag är det ju sveriges nationaldag så då är jag ledig, sen jobbar jag på torsdag..... och på FREDAG.... DÅ..... DÅ drar jag och mamma till Mallorcaaaa! Ska bli så sköööööönt, och jag ska bli bruuuuuuun! Otroligt bra start på sommaren kan jag påstå.
Sen från och med den 18 juni är det jobb hela sommaren för min del :) Klagar absolut inte, det kommer bli så roligt och jag kommer lära mig så mycket! Har ju så bra arbetskamrater som hjälper mig med allt jag undrar över.
Har varit galet stressad de här senaste dagarna men jag börjar kännas lugnet nu. Har fortfarande en massa kvar att göra men det får ordna sig helt enkelt :)

RSS 2.0