Typiskt också!

Så gulligt slut på näst sista avsnittet av Desperate Housewifes att man blir helt tårögd... göllegöllegöll!
Jaja, nog med pjosk och åter till tentaplugg. I övermorgon har jag tenta i Metodik i miljö och hälsoskyddsarbete och jag har absolut ingen blekaste lilla aning om hur det kommer gå, har ju lärt mig att det brukar kunna gå preciiiiiiiiiiiiiiiiiis hur som helst :D.
Tänk, på måndag går jag sista dagen för den här terminen. Helt otroligt vad fort tiden går, sista året kommer gå smaligt fort, för fort!

Eufori!

Blev tokigt glad igår när Sverige vann Eurovision song contest 2012. Underbart att se 12:orna droppa in, en efter en!
Superbra väder här i umeå för eeeen gåååång skuuuull! Sååå skönt! Ska ta och traska iväg på affären och köpa mig något att smaska på nu när jag måste kicka igång pluggningen for real! Pluggsmask!


Uttråkad

Synd att mans ka behöva ha så tråkigt när man är sjuk. Ingen vill umgås med en som sitter och snorar och hostar, samt att man inte ens ORKAR gööra så mycket. Cyklade iväg till Ica förut och tills jag kom hem var mitt gråa linne helt nersvettat. Tur att jag hade bokat en tvättid precis då. Så det är det jag roar mig med för tillfället, tvättar...


Feber - Födelsedagar - Crousing

ÅÅhhhh! Jag mår skiiiit!
Började få ont i halsen igår och kände hus febern sakta men säkert kom smygandes. Ignorerade såklart symptomen eftersom jag hade för roligt på kommunen, det fungerade som lite tillfällig medicin och uppiggande. När jag kom hem dock, då smällde det till efter middagen (som för övrigt bestod av en delikat skinksås med bandspaghetti) och jag mådde bara sämre och sämre. Det är så när man stressar ihjäl sig och sen slappnar av lite, då kommer skiten till attack när man sänkt försvaret lite. Har inte tid att vara dålig så jag kommer fortsätta ignorera det som vanligt och åka till både tandläkare och obligatoriskt moment i morgon! Mitt bränsle är ren och skär tjurighet ;).

Helgen har annars bestått av födelsedagsfiranden och crousing. Gud vad jag behövde den crousingen! Hade så jäkla roligt, och fick träffa min Erica som jag inte träffat på 1½ år, skamligt att det gått så läng tid sen sist. Längtar redan till crousingen i slutet på Juni, den i Hammarstrand. Sen suktar jag efter den 8 Juni, då jag och mammut drar till Mallorca i en vecka. Ska bli så skönt att bara jäsa i en vecka.

Igår passade jag på att vara på Bygg och miljö där jag ska jobba i sommar, med konsekvens att jag missade en föreläsning idag, men känner att jag lärde mig 10 ggr mer igår än vad jag skulle gjort på föreläsningen idag, så jag har itne dåligt samvete alls ;).

Indoorwalking

Kommer sakna dig IKSU, sommaren ifrån dig kommer vara lång och plågsam! Men jag ska ta tillvara på tiden med dig nu de sista veckorna, så det DÅNAR om det! (om jag kan hålla mig frisk). Indoorwalking ikväll kl 18:00 SHARP! 55 minuter av självplågeri som leder till ett underbart välbefinnande :). Måste ju få ur mig alla underliggande aggressioner och kroppslig nervositet som gror i mig. Idag har jag suttit och gnisslat tänderna över alla dumheter man ska behöva höra innan man ramlar ihop och dör! Aldrig upphör man att chockas och förvånas, tänker vrida upp min chill-lista på spotify på lämplig volym och lugna mina nerver!


MysEn hel skara med goda vänner hemma hos mig på god middag.


Äntligen

Nu kanske jag kan få till att sms blogga också, har ju så många fina kort jag vill slänga upp här precis när jag tagit dem.


EPP

Varit på mitt första EPP (som står för något i stil med Efter Plugget Pub) på Origo, har ju bara varit på torsdagspub på skogis annars. Skogis är SLU's hus. Det är alltid mysigt att hänga lite med dem ur klassen, ta en öl och snacka skit.
Lisa har lämnat mig! Lät dramatiskt va? No worries, jag är inte lesbisk. Min roomie har bara åkt hem till hemma trakter för att göra en skogsbruksplan, återkommer runt den 20:e (isch) eller nåt.

Min lilla dam har börjat löpa nu igen ;). Så det blir någon av de små pälsbollarna som får forslas bort då ett tag, vilet den här gången antagligen blir Zero, med tanke på att jag inte gjort Juni's knäkoll än. Samt lite andra påverkande faktorer men det blir nog bra att få passa på att träna lite med Juni själv, hon påverkas så mycket av vad Zero gör och följer det han gör, vilket är både positivt och negativt.

Kåt det förbli så!

Jag gör många tabbar när jag chattar, men tur att jag inte är ensam om det :D.
Här är 2 tabbar som jag tyckte var värde att spara, det roliga är att jag chattar med samma person båda gångerna, som har jag har valt att ge skyddat identitet :D.


Tabbe Nr 1
Tabbe Nr 2


Bannad

Idag får jag inte gå på föreläsning. Suttit och funderat på om jag är i tillräcklig form för att kunna närvara, är inte frisk men blir så förgrymmad över att missa obligatoriska moment...!!! jag är ju en sån som gärna ignorerar diverse sjukdomssypmtom och låtsas som att allt är bra, men kanske skulle vara otroligt onödigt att gå och smitta halva klassen med något. Speciellt om jag känner fortfarande att jag inte är ok i kroppen. Har nästan inte ätit något ordentligt sen grillningen i förrgår, men det kräktes jag ju upp. Så jag har inte fått i mig så mycket de senaste dagarna, förutom yoghurt, cola, vatten, ett glas mjölk, saft och 2 hårdmackor.
Har en äcklig smak i munnen som jag inte blir av med heller :(. Tänkte dock vara modig och försöka mig på något mer matigt idag :). Vem bryr sig tänker ni ;), ja det är det mest intressanta som händer här just nu, min magsjuka!

Majsens återkomst

Jag som trodde jag skulle få en mysig kväll med mina kursare igår, jag fick en hel omysig natt med min hink. Mamma skickade med mig en present hemifrån, magsjuka! Man spyr inte som jag gjort av 2 cider, så det är ingen tvekan. Gulle Erika och Gabriel som följde mig hem.
Idag är jag helt tom, pimplar cola och funderar på om jag ska våga mig på lite yoghurt.


RSS 2.0