Lat egentligen

Tänkte släpa iväg mig till ett pass stepmuskel kl 8, sen träning är ganska skönt har jag märkt, toppen att komma hem och slänga i sig lite fika, sen sova!Kanske lite TV innan man går och lägger sig bara för att hinna varva ner lite. Det var ett tag sen nu som jag var på stepmuskel så det ska bli spännande att se hur det går xD.
På fredag åker jag hem till mitt jamteland! Ska bli skönt, behöver lite nedvarvning, min distanskurs i miljöbalken är krävande, det blir tufft med en pluggfart på 125 % när det är 2 så pass tunga kurser tillsammans, jag har ju miljöfarlig verksamhet också. Men klarade ju mina 2 senaste tentor (fick beskeden samtidigt) så där lättade ju en liten börja från mina axlar i alla fall.

Lördagen den 8:e blir det kanske sittning, ett festeri (tror det är festeri) firar 20 år så då blir det en stor finsittning på Corona, kan ju vara roligt att gå på en så pass stor sittning ju.

Skrämmande nära examen

Tiden går så fort, jag blir nervös av tanken på att det är så nära examen, så att flyktiga tankar om att plugga mer till hösten snabbt passerat mig. Dock längtar jag mer än någonsin efter att få en stadig tillvaro, med en inkomst som man kan planera kring, där man inte behöver bli nervös och må dåligt om det kommer räkningar större än vanligt en månad och pengarna sinar från sparkontot. Nu har jag ju köpt en bil, lite lyxvara för studenten kanske, men jag vet att jag kommer behöva den så jag ser den enbart som en investering och inte något som tynger mitt samvete.

Som TUR är så rullar det inte lite pengar nu nästa vecka ifrån när jag jobbade på kommunen förra månaden. Kommer även få jobba till jul, och jag tycker det är hur roligt som helst. Det är så kul när man känner att man valt rätt, jag som aldrig trodde jag skulle fortsätta plugga när jag tog studenten. Visst är det vissa saker man blir nervös över sånt som är nytt och lite främmande men jag är envis som en åsna som många redan vet så det ska vi nog råda bot på!

Jag får känslan av att jag hittat mitt kall lite nu när vi är inne på mer vattenrelaterade föreläsningar. Har alltid varit faschinerad av vatten men jag har inte kommit på det riktigt för än nu att det kanske är något jag skulle kunna jobba med! Miljöfarlig verksamhet är galet intressant!

Hem

I morgon styr jag punton mot Ragunda kommun. Blir en snabbvisit men bättre än inget såklart!

Julklappspaniken kan börjaHar noterat att det inte alls är så långt till julafton egentligen, lika bra att börja fundera på allvar vad man ska införskaffa för klappar till de nära och kära. En nära och kär kommer dock fattas i jul, och det är ledsamt att tänka på det. I förrgår var det 2 månader sen fina moster försvann, men bara kroppsligt, i tankarna kommer hon för alltid finnas kvar.


Här med min ena lilla systerdotter i julas.
 
Saknar våran MajsanRSS 2.0