Skrämmande nära examen

Tiden går så fort, jag blir nervös av tanken på att det är så nära examen, så att flyktiga tankar om att plugga mer till hösten snabbt passerat mig. Dock längtar jag mer än någonsin efter att få en stadig tillvaro, med en inkomst som man kan planera kring, där man inte behöver bli nervös och må dåligt om det kommer räkningar större än vanligt en månad och pengarna sinar från sparkontot. Nu har jag ju köpt en bil, lite lyxvara för studenten kanske, men jag vet att jag kommer behöva den så jag ser den enbart som en investering och inte något som tynger mitt samvete.

Som TUR är så rullar det inte lite pengar nu nästa vecka ifrån när jag jobbade på kommunen förra månaden. Kommer även få jobba till jul, och jag tycker det är hur roligt som helst. Det är så kul när man känner att man valt rätt, jag som aldrig trodde jag skulle fortsätta plugga när jag tog studenten. Visst är det vissa saker man blir nervös över sånt som är nytt och lite främmande men jag är envis som en åsna som många redan vet så det ska vi nog råda bot på!

Jag får känslan av att jag hittat mitt kall lite nu när vi är inne på mer vattenrelaterade föreläsningar. Har alltid varit faschinerad av vatten men jag har inte kommit på det riktigt för än nu att det kanske är något jag skulle kunna jobba med! Miljöfarlig verksamhet är galet intressant!

Kommentarer
Postat av: erika

Vilken tur att du valde att läsa MHS med oss Elin, vad skulle vi göra utan dig :)

Svar: Men gulle du! Är ju hemskt att ens tänka på att alla ni inte skulle varit en del av mitt liv!
Elin

2012-11-23 @ 07:12:06
URL: http://erikuah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0