Till allmän beskådanNu ligger äntligen mitt schema i miljöfarlig verksamhet uppe till allmän beskådan :)

Ta en titt HÄR

Mycket studiebesök, me like!


Stresselistress!

Ja att ligga efter i skolarbetet är ju lite av en pärs i sig. Har 2 tentor samma vecka, den 5:e och 10:e.. yey. Plus att jag pluggar på en distanskurs på sidan om allt. Miljöbalken, du är väldigt intressant men du kommer bli min död ;).
Sen går man ju tillsammans med resten av alla kursarna och har lite sådär halvpanik över examensarbete, inriktning på det vet jag ju redan men kommer nog sätta ganska höga krav på mig själv.

Nä nu ska jag jobba lite på miljöbalken så man får något vettigt gjort. Så blir det till att läsa lite sen om byggnader och miljö. Stressresstressstresstresstresstresstress

Det kan inte vara sant

För ett år sedan så hade jag ju problem med att jag fick ont i bröstkorgen, och hade besvär med det ganska länge. Kunde inte träna och det gjorde ont varje gång jag hostade, och ibland bara av att andas. Fick aldrig något riktigt svar på vad det kunde vara men det försvann ju med tiden (och lite tabletter).  Blev då lite nervs idag när jag stod och höll på med maten, då det känns igen, i bröstkorgen. Som tur var så känns det inte nu längre men blir nervös när det bara börjar göra ont igen.

På tal om mat, lagade kyckling idag, och tror det blev 6 portioner av det som jag gjorde, 6 ändå ganska stora portioner så det hade nog räckt till fler. Men ska jag äta till lunch så delar jag dem nog på 2 (har gjort matlådor). Bra med storkok när man är fattig student!

I helgen har jag haft tacomys med ett gäng tjejkompisar på fredagen, och på lördagen (igår) så blev det impulsmys hos Elin. Tog med mig hundarna och promenerade ner på ålidhem, och gick inte hem för än kl 1 :D. Vi hade så mysigt så, babblade av oss lite.
Nästa helg ska jag hem till mammsen, vi ska på kalas på söndagen! Min lilla systerdotter fyller 2 år :). Dessutom ska jag hämta en "sak" jag köpa då ;). Dyker väl upp en bild på VAD det är.

I grevens tid

 
Nu är kurserna inför vårens plugg valda och klara, får se om det finns möjlighet att få allt gjort.


Lördag

Idag som jag länge, känns som att jag inte ens minns när jag fick sova så länge. Känner mig som lite av en ny människa idag tack vare det. Har varit iväg en sväng på affären och handlat lite förnödenheter, och kan säga det att det är en konst att handla när man bara har cykeln att transportera sig själv och allt annat med. Som tur är så är jag en mästare på att balansera upp och klämma fast varje pinal på cykelstackaren till cykelfärden hem.
Det märks hur kondisen blir bättre i alla fall när man bor i Umeå och cyklar flitigt!

Ikväll blir det en sväng på en korridorsfest här på Nydalahöjd, men först blir det nog lite kompismys här hemma i Elin's crib. Det blir nog inte mer avancerat än att vi går på Origo en sväng, det är nära, billigt och många man känner är där (kan ju både vara positivt och negativt).


Kusin vitamin

Precis haft besök av kusin vitamin som varit i Umeå över dagen. Hon har nu åkt iväg med bussen till flygplatsen och jag sitter snällt och väntar på besked angående om det blir lite film med E och L nu ikväll. Annars har det varit full gas hela dagen, har nästan inte hunnit sitta still. På förmiddagen var vi på Forslunda naturbruksgymnasium och lyssnade på föreläsning om sällskapsdjur och klippte lite på får.

Ängeln i rummet


Det bor en ängel i mitt rum
Hon har sitt bo ovanför mitt huvud
Hon gör mig lugn
Och hon viskar till mig
Allt det jag säger dig

Det bor en annan i min kropp
Hon har den vackraste av själar
Hon är kärlek och hopp
Och hon berättar för dig
Hur mycket jag älskar dig

Det bor en ande vid min fot
Som blåser värme över huden
Det kittlar och du såg att jag log
Men när hon andas på mig
Är det för att du ska komma och värma dig

Och här är jag med allt det andra
Som gör en människa hel
Och jag hoppas
Jag hopppas att du orkar
Och att ängeln i rummet
Det är henne du serFina moster <3

 
Det gör ont i mig när jag tänker på alla dem andra som drabbats, och kommer att fortsätta drabbas, av cancer. Den sjukdom som tagit underbara M ifrån oss. Om ordet hade en hemsk innebörd innan, så är den än dock värre nu.
 
1958- 2012
Sov gott moster <3 Saknar dig


CancerfondenRSS 2.0