Tillbaka från de döda

Jag har varit lite frånvarande nu ett tag, har varit hektiskt med omorganiseringen i tillvaron, från jobb till plugg.
Har blivit direkt inslängd i vad det innebär att plugga 125%... dock fick det en dålig start. I lördags var det menignen att jag skulle göra om en tenta som jag nämt förut, det slutade med att min telefon inte ringde, vaknade en halvtimme efter att tentan börjat, jag svor högt och direkt från hjärtat. Åkte ner på stan för att trösta mig själv med att slösa lite pengar. Köpte en så fin kruka!... som jag tappade i asfalten på vägen hem så den gick sönder.. till råga på allt hade jag redan slagit sönder en kruka hemma i lägenheten. Jag cyklade i diket med cykeln, och vaknade upp på söndagen med detta ömmandes på mitt knä..Men vilken tur att otursdagar också går över.
Motsatsen till otursdag var nog i torsdags när ungefär världens bästa arbetskamratergrundlurade mig ut på lunch ;). Blev tillsagt att vi skulle ut på ett ärende, slängde in stövlarna i bilen och åkte, blev skjutsad till hotell Hammarstrand där alla från avdelningen mötte oss för att bjuda mig på lunch! Fick ett jättesött "vi saknar dig redan" kort och ett presentkort på kläder. Vilka guldklimpar! <3<3<3Så detta är kontoret som jag lämnar bakom mig, som jag häckat på i sommar och insupit kunskap!
Fast finnes det tid så får jag komma tillbaka och jobba tills dess att P som jag vikarierat för kommer tillbaka från sin pappaledighet, så vänta du bara kontoret, maybe i will come back! Tror P börjar bli orolig att han inte ska få tillbaka det ;).
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0