Det är dött, begravet och glömt

Min rubrik är från en låt jag lyssnar på just nu, en låt med Mando Diao som jag tycker är så bra, strövtåg i hembygden. Den får ljuda när jag för tillfället rör ihop en liten kladdkaka. Jag vet inte om jag kommer smaska på den just idag. Det blir lite konstigt när man tycker det är roligt att baka, men inte lika roligt att äta xD.
På Ica slog jag nyss till med en fläskkarre, inte för att jag vet vad i hela friden jag ska göra med den då men det löser sig, bara fantasin sätter gränser :D.

Ringde nyss och sökte R (avdelningschefen) på BoM i Ragunda, men glömde ju totalt bort att jag ringde mitt i fikat, så ingen kotte på avdelningen fanns ju på plats såklart ;). Tänkte surra lite om mitt exjobb som jag nu börjat få klarhet över. Om dom är på plats tänkte jag droppa in på måndag i alla fall, ska ju hem i helgen, närmare bestämt på lördag morgon. På måndag och tisdag har vi inläsning så då behöver jag inte tuta tillbaka till Umeå för än på måndag eller tisdag. Det blir nog på måndag ändå efterson jag har en del plugg nu att tänka på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0