Lördag

Idag har bestått, och kommer att bestå av följande:
Bakat fördigt en tårta
Varit till Ersboda med Linda och handlat lite, bland annat flyttkartonger
Nu städer jag så det bara ryker om det!
Ikväll blir det en för tidig 25års fest här på Nydalahöjd. Elin insisterade på att jag ska fira det så nu blir det kalas :D
Sen - Origo!

2 veckor kvar

Känner paniken lite. Nu är det 2 veckor kvar tills att jag ska flytta ut ur lägenheten. Den proceduren förenklades ju inte direkt av att min bil la av på vägen hem i torsdags. Efter ett stort gupp bestämde den sig för att stanna, mitt i vägen... Men när man som tjej står med motorhuven uppe så tar det ju inte lång tid att få hjälp ;). Efter 5 minuter kom det en bil med 2 snälla karlar. Blev bogserad till en verkstad i Övik, sen fick jag skjuts till busstationen. Dom ska helt klart få dagens ros av mig!


112 på liv och död

Haha, 112 på liv och död från Strömsund. En kille körde rattfull med fyrhjulingen "ber så in i helvete om ursäkt" för att han körde rattfull. Är det typiskt norrlänningar att svära så mycket eller är det bara i Strömsund? Jag svär ganska mycket själv, men jag går på svordomsdetox nu faktiskt och tvättat munnen med två varje gång den säger något fult.... ok det gör jag inte...


Tenta i Livsmedelssäkerhet

Nu har jag gjort livsmedelstentan, det kändes som att det gick bra, jag skulle tycka det var väldigt konstigt om jag inte klarat den faktiskt. det kändes konstigt att vara klar så tidigt, som att det måste vara något fel, för så här fort kan det ju inte gå!? Jaja, det märks ju efter rättningen. Nu börjar delen om vatten, den del jag ser fram emot mest på den här kursen.
Jag och Lovisa som läser 150% har två tentor kvar, det känns så konstigt att det är på väg mot slutet. Snart börjar perioden då vi utsätts för eldprovet, examensarbetet! Det kommer bli roligt och jag kommer jobba på hårt redan från första stund. Har faktiskt redan börjat kolla upp bra källor osv, så man kan sätta sig in i hur man ska skriva sin projektplan.

För att fira nu att tentan är gjord och att man kan andas ut för en liten stud så hpåller jag nu på att marinera en fläskkarré som jag ska göra mig ett försök till att tillaga sen. Ska bli intressant!


Fredag

Idag har jag varit på föreläsning och workshop på förmiddagen, bjudit Lovisa på lunch för att sen ta bilen till Ersboda och göra av med lite pengar. Köpte lite nya tuggpinnar åt småhundarna så dom har något att putsa tänderna med.

Jag åt lunch vid 12-13 tiden och det känns redan som att jag är hungrig?!? Kände så ibland när jag trodde jag hade magsår eller något liknande, att man aldrig blir mätt riktigt, sugeri magen. Har haft lite knas med magen på slutet och har haft som sura uppstötningar eller vad man ska kalla det.... inte bra inte bra.

Lillpiercingen läker fint och jag är mycket nöjd med den.

 

Helt slutkörd

Idag är tant trött! Klev upp kl 6 i morse, åkte på Hammarn för att lämna tillbaka några böcker jag lånat på BoM. Stod och spånade lite i växeln för att sen bege mig mot Umetown igen. Väl framme här har jag och Lovisa skrivit klart ett föreläggande, sen blev det lite vila innan vi möttes upp på IKSU. Väl där pinade vi oss igenom ett 55 minuters pass indoorwalking. svetten sprutade och man hinner känna vågor av många olika känslor under de 55 minuterna. Idag är jag stark, nu svimmar jag, nu spyr jag, nu dör jag...

Efter kvällsfika och lite TV är jag slut som artist, bojkottar frågestunden i morgon och "sover ut" fram tills dess att min tvättid börjar kl 10. Ska se till att slänga iväg en grattishälsning till mammut också som fyller år i morgon.

Min säng kallar... Kommer ta ungefär 5 sekunder att somna ikväll

RSS 2.0