Puttinutt!Ja det blev till att bli lite glittrig lagom till valborg :). För att vara min första gradient är jag nöjd! Det var inte så svårt att få till, och jag har gjort det med depends gellack. Har använt lacket star twinkle och ett silverglitter som jag köpte på tradera. Det positiva med att göra på det här viset är att utväxten inne syns lika mycket som om man målat hela nageln. Får se hur knepigt det blir att få bort sen då ;). Ett senare problem!

Snabba ryck

Jag som är så seg på att blogga, nu sprutar det ut inlägg. Ett tillägg till inlägget innan bara.


Sittbänken , blev så bra!Även en bonusbild på mina nya fina kuddar!Sovrum, huvudgavel och DIY

 
Här kommer en bild på sovrummet sen det är färdigt (typ). Sänggaveln och bänken har vi gjort själva, och de går i samma tema men det syns lite dåligt på de här bilderna, svårt att ta kort på mörka möbler. Ramen på gaveln och själva sittmöbeln är i alla fall av svartbetsat trä. Sen har jag klätt in en ruta innanför rmen med brunt tyg och knappar som jag klätt själv, kan försöka fixa en bättre bild som sagt. Sittdynen på bänken har samma bruna tyg och knappar. Sen jag tog kortet har jag även börjat sätta in svartvita bilder o ramarna i ramarna ovanför sängen, har än så länge bara satt in 2, men jag tar det eftersom att vi hittar fina bilder :).
 
Vilken duktig gubbe man har som är så duktig på att snickra!

Gellack!

Nu har jag investerat i ett gellack från depend! Efter vad som kan verka som en evighets jämförelse mellan alla möjliga typer av förlängning och förstärkning av naglar ska jag testa det här. Metoderna jag kollat på är akryl, gele, glasfiber/siden och gellack. Jag har nyligt haft gele och fördelen med det är att det är väldigt hårt, och man får starka naglar, men det är ett rent helsike att hålla på och fila. Får återkomma med hur det går att ta bort det, eftersom det är det som de flesta klagat på när det kommer till gellacket. Har dock läst på om olika tips som jag ska ha i åtanke när jag skrider till verket! a återkommer med resultat!

RSS 2.0