Som utlovat

Har ju sagt att jag ska visa kort på hur det ser ut här i huset. Börjar med sovrum och vardagsrum.Kortet på vardagsrummet är taget ifrån dörren till sovrummet, så akvariet står på den dörrens högra sida i vardagsrummet.
Fler kort kommer ;)

Ensam hemma

I veckan blir jag helt ensam här i huset, A åker till Malmö idag på utbildning och blir borta tills på torsdag kväll. Han ska på utbildning genom jobbet. Vad ska jag roa mig med då? Just nu håller jag på att jula ut, på torsdag ska zero kastreras så då blir det att ta hand om honom sen, och ikväll ska jag på middag i Luleå hos Andreas syster.

Pitebo

Sådärja! Då har man tagit och flyttat 50 mil och blivit pitebo! Efter 6 månaders distansförhållande så är det roligt att äntligen få vara med karln mer än bara några dagar i månaden :). Lådor packas upp och saker faller på plats, jag ska se till att få upp lite bilder, men just nu testar jag en ny mobil som jag kanske ska köpa och här har jag inga bilder än. Sen måste man ju se till att det är städat och top notch innan man fotar ;), det dyker nog upp bilder i morgon.
Det har i alla fall varit en omtumlande första vecka här i norr, efter några år sjuk i cancer så somnade Andreas pappa in förra måndagen. Jag är glad att jag hunnit träffa honom både förut i sommar och nu innan han somnade.

Sov gott Bosse
1957-2013

www.cancerfonden.blogg.se

RSS 2.0